Joves Solidaris visita la Vil·la Casals

Durant la tarda d’aquest dimecres 7 de maig de 2014, l’expedició vendrellenca de la UE Tancat del projecte Joves Solidaris de la Fundació del FC Barcelona, han realitzat la primera de les activitats programades dins del projecte “X 1 VENDRELL + =” a favor de la Fundació Santa Teresa.

Aquesta activitat o taller ha consistit en una visita guiada al museu Vil•la Casals de Sant Salvador.

Els diferents jugadors/es de la UE Tancat amb els nois i noies de la Fundació Santa Teresa, han gaudit d’una gran visita, coneixent la figura del mestre Casals en els diferents racons de la seva casa d’estiueig, compartint moments rellevants de la seva vida,…

Ha estat una activitat on tots han compartit i que ha servit per unir, una vegada més, el món de l’esport amb la cultura del nostre municipi.

A partir de llavors, es realitzaran diferents activitats. La propera es realitzarà el divendres 16 de maig on tots coneixeran i compartiran el món casteller i dels gegants amb els Nens del Vendrell i els Gegants del Vendrell.

També avancem que dins del Torneig Pau Casals que organitzarà la mateixa UE Tancat (6, 7 i 8 de juny), esta previst un partit entre els nois i noies de la Fundació Santa Teresa i els jugadors i jugadores de la UE Tancat que integren aquest projecte. Es jugarà el divendres 6 de juny.

Per veure totes les fotos de la visita: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.610450242384752.1073741857.487376821358762&type=3

Anuncis